Shirt & kleding bedrukking bij Teun van Pelt Sport

  

 

Drukkerij

Al meer dan 20 jaar is Sporthuis Teun van Pelt gespecialiseerd in het bedrukken van kleding, tassen, petten en zelfs hockeysticks. Het snijden van bijna elk gewenst logo of tekst is mogelijk bij ons in de winkel.

 

Naam of nummer op je shirt

Je (achter)naam op je wedstrijdshirt? Bij ons kan je voor een leuke prijs je naam op je shirt laten drukken. Vaak kunnen we dit ter plekke voor je maken en erop drukken, zodat je het shirtje meteen weer mee naar huis kan nemen. Hetzelfde geldt voor het drukken van een nummer op je wedstrijdshirt of rok/broek.

 

Logo’s

Sporthuis Teun van Pelt geeft je een gedegen advies wanneer het gaat om het bedrukken van je logo. We kijken graag met je mee.

 

Hockeystick

Wil je een unieke hockeystick? Wil je een vriend verrassen? Wil je de naam van een pasgeboren kindje op een mini hockeystick? Om welke reden dan ook, bij ons kan je terecht om je nieuwe hockeystick te bedrukken.

 

Prijslijst drukwerk*

 

Namen:

  
 t/m 5 letters
t/m 7 lettersVanaf 8 letters
 € 5,-

€ 6,-€ 7,-
    
 

Nummers:

  
 

Grootte

0 - 9

10 <

 

4,5 cm

€ 3 ,-

€ 5 ,-

 

15 cm

€ 5 ,-

€ 7 ,50

 

 

Logo’s

De kosten van de bedrukking van logo’s zijn afhankelijk van een aantal zaken:

  • Formaat
  • Kleur(en)
  • Aantallen

 

Clublogo's

Uittenue: gratis

Trainingspak: €2,50

 

 Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of kosten over bedrukkingen kan je vrijblijvend contact opnemen met ons: info@teunvanpeltsport.nl. 

Teamkleding

Sporthuis Teun van Pelt heeft jaarlijks een ruime collectie aan kleding. Zowel voor de individuele speler als voor team-aankleding biedt Sporthuis Teun van Pelt een breed assortiment. Indien een bepaalt item niet in onze collectie aanwezig is, zal Sporthuis Teun van Pelt alle moeite doen om alsnog het gewenste product te kunnen aanbieden.

Ook voor competitieteams kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen door ons grote netwerk aan bijna alle kleding komen. En uiteraard verzorgen wij ook de bedrukking van uw sponsornaam. Dit alles tegen scherpe prijzen en met een professioneel advies.

Wij nodigen u uit voor een kijkje in onze winkel. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe collecties. Zowel voor volwassen als kinderen.