Hockeyclubs

HC Den Bosch

HC 's-Hertogenbosch

Bij HC Den Bosch zijn we exclusief leverancier van het clubtenue, van het merk The Indian Maharadja, en zijn we lid van de Hockeysociëteit alsmede Goud-sponsor. Wij verzorgen voor de Hoofdklasse teams en alle Selectie Jeugd de bedrukking uit eigen drukkerij.

Vanaf 1 maart 2017 openen we onze nieuwe clubshop op het prachtige nieuwe park van HC Den Bosch. Daar zijn we tijdens het seizoen 4 dagen in de week open.

MOP

VMHC MOP

Bij MOP zijn wij leverancier van het clubtenue van het merk Indian Maharadja en kledingsponsor van Dames 1 ( promotieklasse en Heren 1 ( 3e klasse ). En tevens is Teun van Pelt ook lid van de MOP Businessclub. 
In het clubhuis van MOP kun je achter de bar, MOP thuis en uit kousen, tapes, bitjes en zeempjes kopen.

Clubkleding kun je via onze website bestellen en worden e.v.t. gratis aan huis afgeleverd.

Als lid van VMHC MOP krijg je 10% korting op je aankopen bij onze winkel aan de Hinthamerstraat*.

MHC De Dommel - Dames

MHC De Dommel

Exclusief leverancier van het clubtenue van het merk Indian Maharadja en Teun van pelt is ook hoofdsponsor van Dames en Heren 1, alsmede Jongens en Meisjes A1.

Ook hier hebben we een vernieuwde clubshop in de gang van het clubhuis waar op de zaterdagochtend, van 9.30 tot 12.30 uur, hockeyspullen gekocht kunnen worden.

MHC De Dommel - Heren

HC Berlicum - Dames

HC Berlicum

Exclusief leverancier van het clubtenue van het merk The Indian Maharadja en kledingsponsor van Dames en Heren 1.

En we hebben een geheel vernieuwde clubshop in het clubhuis waar op de zaterdag ochtend ook hockeyspullen gekocht kunnen worden.

HC Berlicum - Heren